U zoekt een verkoopmakelaar waarop u kunt vertrouwen, een makelaar die ervoor zorgdraagt dat uw object keurig gepresenteerd wordt door middel van diverse doeltreffende promotie- en marketingtools. U wil binnen afzienbare tijd verkopen, voor een goede verkoopprijs, kortom u wil een goed gevoel overhouden aan de verkooptransactie. Bij Makelaardij Meeuwis bent u daarvoor aan het juiste adres.

Wij nemen de opdracht tot verkoop van uw object zeer serieus en zullen met u onder andere de hiernavolgende stappen doorlopen om ook uw transactie tot een succesvol einde te brengen. Dan hebben we samen dat goede gevoel. Dat is ons streven, dat is ons doel!

Wij zullen eerst met u de ligging/locatie, bouwkundige staat, trends van dit moment, unieke kenmerken van uw object en de marktconforme prijs bespreken. Nadat we daar samen een beeld over gevormd hebben, zullen wij samen met u een plan van aanpak opstellen, zodat we samen een succesvolle verkoopstrategie uiteen kunnen zetten. Een strategie waar u en wij ons prettig bij voelen. Persoonlijk en betrokken!  

Ook tijdens het verkooptraject houden wij u steeds op de hoogte van de voortgang en bieden wij u de mogelijkheid om op een volledig afgeschermde persoonlijke website de ondernomen acties en reacties te volgen.

Stilstand is achteruitgang! Wanneer een verkoopperiode onverhoopt langer duurt dan gepland besteden wij extra aandacht aan het bijsturen van de verkoopstrategie. Wij zullen dan met u brainstormen naar mogelijkheden om beweging te creëren rondom de verkoop.

Uiteraard verzorgen wij het opmaken van de koopovereenkomst, overige documenten en begeleiden wij u tot en met de overdracht bij de notaris.