Vorige | Volgende

Tilburgseweg 0 ong Hilvarenbeek

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

KAVEL 6: Oppervlak circa 760 m2

Burgstad:
Wonen in 'Burgstad' combineert luxe, rust en natuur op een bijzondere locatie nabij het dorpscentrum van Hilvarenbeek en grenzend aan het beekdal van de 'Roodloop'. 'Burgstad' wordt gevormd door 10 riante nieuwbouwkavels met mogelijkheden om uw eigen droomwoning te verwezenlijken. Van een gelijkvloerse woning tot een heerlijke gezinswoning met een royale tuin in een eigentijdse dorpsarchitectuur, grenzend aan de groene omgeving van het buitengebied.

Hilvarenbeek:
Hilvarenbeek kent een bruisend centrum rondom het Vrijthof. Met haar diverse terrasjes, restaurants en het nieuwe winkelcentrum 'Hilverhof' zult u genieten van de gezellige en ongedwongen sfeer van dit 'stadje'. Op het perceel was voorheen een bedrijf met kas gevestigd.

Genieten van deze Brabantse gezelligheid, maar wonen in een rustige en landelijke omgeving? Een wandeling maken door de natuur en weilanden, vanuit je achtertuin? Of heerlijk genieten van de rust en het groen vanuit uw tuinkamer? Wonen in 'Burgstad' combineert deze aspecten van gezelligheid en rust in een uniek project.

De kavels:
De nieuwbouwkavels zijn gelegen aan de rand van Hilvarenbeek, waar de woningen in een glooiende lijn gepositioneerd worden aan een nieuwe ontsluitingsweg. Deze verkeersluwe straat zal worden voorzien van landelijke elementen als laanbeplanting en een prachtige waterpartij genaamd 'Heilaar' welke aansluiting vinden op het nabijgelegen beekdal van de 'Roodloop'. Met de mogelijkheid voor het bouwen naar eigen wens, doch binnen de kaders van het bestemmingsplan, biedt 'Burgstad' u vele mogelijkheden en kansen.

De locatie:
Hilvarenbeek kent een bruisend centrum rondom het Vrijthof. Met haar diverse terrasjes, restaurants en het nieuwe winkelcentrum 'Hilverhof' zult u genieten van de gezellige en ongedwongen sfeer van dit 'stadje'.

Voor verdere toelichting over de verdere voortgang van de verkoop, maar ook om u te informeren over de genomen en de te nemen stappen maken wij graag met u een afspraak.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
760 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hilvarenbeek
Sectie
C
Perceel
5197
Oppervlakte
760 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object