Vorige | Volgende

Tilburgseweg 0 ong Hilvarenbeek

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Burgstad:
Wonen in 'Burgstad' combineert luxe, rust en natuur op een bijzondere locatie nabij het dorpscentrum van Hilvarenbeek en grenzend aan het beekdal van de 'Roodloop'. 'Burgstad' wordt gevormd door 10 riante nieuwbouwkavels met mogelijkheden om uw eigen droomwoning te verwezenlijken. Van een gelijkvloerse woning tot een heerlijke gezinswoning met een royale tuin in een eigentijdse dorpsarchitectuur, grenzend aan de groene omgeving van het buitengebied.


Hilvarenbeek:
Hilvarenbeek kent een bruisend centrum rondom het Vrijthof. Met haar diverse terrasjes, restaurants en het nieuwe winkelcentrum 'Hilverhof' zult u genieten van de gezellige en ongedwongen sfeer van dit 'stadje'. Op het perceel was voorheen een bedrijf met kas gevestigd. Deze worden gesloopt en maakt plaats voor 10 bouwkavels van diverse grootte. De kavels variėren tussen ca. 400 M2 en 927 M2 Genieten van deze Brabantse gezelligheid, maar wonen in een rustige en landelijke omgeving? Een wandeling maken door de natuur en weilanden, vanuit je achtertuin? Of heerlijk genieten van de rust en het groen vanuit uw tuinkamer? Wonen in 'Burgstad' combineert deze aspecten van gezelligheid en rust in een uniek project.

De kavels:
De nieuwbouwkavels zijn gelegen aan de rand van Hilvarenbeek, waar de woningen in een glooiende lijn gepositioneerd worden aan een nieuwe ontsluitingsweg. Deze verkeersluwe straat zal worden voorzien van landelijke elementen als laanbeplanting en een prachtige waterpartij genaamd 'Heilaar' welke aansluiting vinden op het nabijgelegen beekdal van de 'Roodloop'. Met de mogelijkheid voor het bouwen naar eigen wens, doch binnen de kaders van het bestemmingsplan, biedt 'Burgstad' u vele mogelijkheden en kansen. Het betreffen 10 unieke bouwkavels, variėrend van grootte, oplopend van ca. 400 M2 tot 927 M2.

400 - 600 M2: Er zijn vier bouwkavels van kleiner formaat aanwezig variėrend van ca. 400 M2 tot 600 M2 welke gelegen zijn aan de voorzijde van 'Burgstad' en vrijwel direct ontsluiting geven aan de Tilburgseweg.

600 – 800 m2: Er zijn vier 'middelgrote' bouwkavels aanwezig variabel van ca. 625 M2 tot 767 M2, waarvan twee bouwkavels grenzen aan het centrale groene hofje, waar het verkeersluwe karakter de boventoon voert.

800 - 927 m2: Er zijn twee 'grote' bouwkavels aanwezig van 824 M2 en 927 M2 . De laatste bouwkavel kent op het oosten een vrij uitzicht over de weilanden en natuur.

De locatie:
Hilvarenbeek kent een bruisend centrum rondom het Vrijthof. Met haar diverse terrasjes, restaurants en het nieuwe winkelcentrum 'Hilverhof' zult u genieten van de gezellige en ongedwongen sfeer van dit 'stadje'.

Op het perceel was voorheen een bedrijf met kas gevestigd. Deze worden gesloopt en maakt plaats voor 10 bouwkavels van diverse grootte. De kavels variėren tussen ca. 400 M2 en 927 M2.

Genieten van deze Brabantse gezelligheid, maar wonen in een rustige en landelijke omgeving? Een wandeling maken door de natuur en weilanden, vanuit je achtertuin? Of heerlijk genieten van de rust en het groen vanuit uw tuinkamer? Wonen in 'Burgstad' combineert deze aspecten van gezelligheid en rust in een uniek project.

Planning:
Medio februari zal de verkoop van plan Burgstad van start gaan. Na de koop van de kavels kunnen de kopers direct starten met het ontwerpen en opstellen van de bouwplannen. De aanvraag omgevingsvergunning kan na het ontwerpen en maken van de tekeningen worden ingediend bij de gemeente Hilvarenbeek ter beoordeling.
De verwachting is dat de sloop van de aanwezig bedrijfsgebouwen medio april zal plaatsvinden en het gehele plan in het derde kwartaal van 2019 bouwrijp kan worden opgeleverd.

Voor verdere toelichting over de verdere voortgang van de verkoop, maar ook om u te informeren over de genomen en de te nemen stappen maken wij graag met u een afspraak.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
505 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hilvarenbeek
Sectie
C
Perceel
5197
Oppervlakte
509 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object