Makelaardij Meeuwis verzorgt uitgebreide en goed onderbouwde taxaties voor Landelijk Agrarisch Vastgoed en woningen (NWWI-taxatie). Met een taxatierapport van Makelaardij Meeuwis heeft u een rapport in handen wat u duidelijkheid verschaft in de waarde van het object, onderbouwd met feiten, cijfers en referenties.

Makelaardij Meeuwis is aangesloten bij de brancheorganisatie VBO, tevens zijn wij VastgoedCert en SCVM gecertificeerd en aangesloten bij het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT). Ook brengen wij op verzoek een NWWI gevalideerd taxatierapport uit wat door een onafhankelijk en landelijk taxatie-instituut is gecontroleerd.

Met een deskundig taxatierapport van Makelaardij Meeuwis bent u ervan verzekerd dat alle (financiële) instanties het waardeoordeel van uw eigendom accepteren.

Wanneer u een object wilt laten vaststellen, voor bijvoorbeeld een eventuele aan- of verkoop, inbreng in een rechtsvorm van een onderneming of juist een staking van een onderneming, dan is het van belang dat het taxatierapport is uitgebracht door een gecertificeerd taxateur.

Kunnen wij u van dienst zijn? Of zou u willen weten wat ons taxatietarief is?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.