Vorige | Volgende

Peperstraat 0 ong Oirschot

Bewaar object
Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Prachtig gelegen bouwkavel ter grootte van circa 1.300 m2 met geweldige mogelijkheden voor een riante woning van 1.000m3 bovengronds en groot bijgebouw van 240m2.

De kavel is gelegen aan de Peperstraat, gemeente Oirschot, op de rand van het buitengebied en de dorpskern. Op deze locatie profiteert u van het beste van twee werelden. De heerlijke natuur en het genot van het buitengebied aan de ene zijde en aan de andere zijde is het centrum van Oirschot zeer nabij.

De combinatie van de mogelijkheid om een woning tot 1.000m3 bovengronds te realiseren en daarnaast nog de mogelijkheid voor een groot bijgebouw maakt dit kavel uniek!

Ook de mogelijkheid om een aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit te ontplooien op de locatie geeft vele mogelijkheden.
Omliggende steden als Eindhoven en Tiburg zijn zeer eenvoudig bereikbaar via de ontsluitingswegen.
Door de keurige rechte verkaveling biedt dit perceel tal van mogelijkheden. Mede door de omvang van het perceel is er een diversiteit aan bouw- en situeringsmogelijkheden te bedenken.
Dit kavel kan aan vele wensen voldoen!

Het bouwen van uw eigen droomwoning is bij uitstek de mogelijkheid om uw eigen stekje te creŽren. U bepaalt zelf in samenspraak met uw eigen architect en uw eigen aannemer, welke vormen, stijl en materialen u gebruikt. Helemaal naar uw wens.
Natuurlijk moeten uw wensen wel begrensd blijven binnen de mogelijkheden die het bestemmingsplan biedt. Maar deze mogelijkheden zijn ruim, en hier praten wij graag met u over door.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1300 m²

Indeling

Energie

Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object