Wij bemiddelen graag tussen vraag en aanbod van huurobjecten. Echter brengt verhuren vaak ook een aantal vraagstukken met zich mee. Mag u het onroerend goed bijvoorbeeld wel verhuren? Welke rechten verwerft een huurder en wanneer kan ik weer over mijn onroerend goed beschikken? Is de potentiele huurder betrouwbaar en hoe zit het met schade? Onze stelling bij verhuur is heel helder, het moet vooraf goed geregeld zijn, of helemaal niet.

Bij een bemiddeling waarbij Makelaardij Meeuwis betrokken is zal ten alle tijden een verhuurcheck worden uitgevoerd bij ‘Huurcheck Nederland’. De meest uitgebreide huurtoetsing leid tot een veilige, verantwoorde verhuurtransactie. U kunt dan zelfs een verhuurdersverzekering afsluiten.

Zoekt u (tijdelijke) woonruimte, of u wil juist woonruimte verhuren? Wij proberen altijd de geschikte partij voor u te vinden!

Denk bij onze bemiddeling ook aan ver-/huur van bedrijfslocaties. Is uw bedrijf gegroeid, maar het is nog te pril voor een uitbreiding of nieuwe locatie? Dan is huren wellicht een goede optie. Wanneer u ons uw wensen kenbaar maakt proberen wij een geschikte locatie voor u te vinden.

Ook indien u beleggingsobjecten (tijdelijk) wenst te verhuren bent u bij Makelaardij Meeuwis aan het juiste adres. Wij kunnen u volledig ontzorgen

Ook wanneer u zelf een geschikte partij heeft gevonden is het van belang de zaken, juridisch, correct in een huurovereenkomst vast te leggen. Makelaardij Meeuwis verzorgt graag de opmaak en afhandeling van uw huurovereenkomsten.

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatie gesprek.