Vorige | Volgende

Haarendijk 8 HAAREN

Vraagprijs € 485.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Zeer ruim woon-/winkelpand gelegen op een goede locatie in het dorp Haaren. De winkelruimte van ca. 100 m2 is gelegen aan de voorzijde van het pand en beschikt over een royale etalage over de gehele breedte van ca. 14 meter. Het pand beschikt tevens over een kantoorruimte, keuken/kantine en een extra opslagruimte van ca. 175 m2 aan de achterzijde van het pand. Er zijn twee woningen aanwezig.

Bouwjaar: 1960

Oppervlakten:
Totaal perceeloppervlak: 1.138 m2
Woonoppervlakte: 285 m2
Winkelruimte: 100 m2
Opslagruimte: 175 m2
Inhoud: 1.100 m3

Nutsvoorzieningen:
Gas: Aangesloten op aardgas
Water: Aangesloten op leidingwater
Elektra: Aangesloten op elektranetwerk
Riool: Aangesloten op gemeentelijk riool

Energie:
Voorlopig energielabel: Niet bekend
Isolatie: Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming: Cv-ketel
Warm water: Cv-ketel

Kadastrale gegevens:
Kadastraal bekend: Haaren E 3361
Oppervlakte: 1.138 m2
Eigendomssituatie: Volledig eigendom


Ligging / omgeving:
Het woon-/winkelpand is gelegen op een goede locatie in het dorpscentrum van Haaren. Haaren beschikt over alle basisfaciliteiten zoals basisscholen, winkels, horeca, sport- en recreatievoorzieningen. De bereikbaarheid van het pand is zeer goed te noemen. Haaren kent voorzieningen als ov- busvervoer en is er een treinstation in het nabij gelegen Oisterwijk gevestigd. Uitvalswegen als de N65 en A58 richting Tilburg, 's-Hertogenbosch, Breda en Eindhoven zijn eenvoudig te bereiken. Een ideale locatie om uw bedrijf te combineren met wonen!

Het pand is ingedeeld in diverse ruimten. De winkelruimte aan de voorzijde van het winkelpand beschikt over een grote etalage over de gehele breedte van ca. 14 meter. Perfect voor het creŽren van publiciteit, reclame en showroom. De winkelruimte is uitgevoerd met laminaatvloer en systeemplafond en ca. 100 m2 groot.

Vanuit de winkelruimte is de kantoorruimte en keuken/kantine bereikbaar. Beide separaat, doch aaneengesloten aan de winkelruimte.

De opslagruimte van ca. 175 m2 is gevestigd aan de achterzijde van het pand. Deze opslagruimte is ingedeeld in vier ruimten welke allen met een garagedeur te betreden zijn. Onderling zijn de ruimten verbonden met elkaar, waardoor het geheel voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De opslagruimte is voorzien van een achterliggend terrein welke tevens in gebruik genomen kan worden ten behoeve van opslag, laad- en losruimte of als tuin.

Er zijn bij dit winkelpand een tweetal woningen aanwezig. De eerste woning bevindt zich aan de achterzijde van de winkel en beschikt over twee woonlagen. Middels de woonkamer is de eerste verdieping bereikbaar. De benedenverdieping beschikt over een royale L- vormige woonkamer met haard, keuken met bijkeuken en twee slaapkamers. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gesitueerd.

De tweede woning betreft een bovenwoning, welke via een zijportaal bereikt kan worden. De bovenwoning beschikt over een royale woonkamer met openhaard. De keuken is separaat bereikbaar en uitgevoerd in een hoekopstelling. Hiernaast zijn er drie slaapkamers, een badkamer, separaat toilet en bergruimte beschikbaar. Alle kamers zijn bereikbaar middels een royale overloop.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
275 m²
Opp winkelruimte
275 m²
In units vanaf
1 m²
Perceel
1.138 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Haaren
Sectie
E
Perceel
3361
Oppervlakte
1138 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object