Vorige | Volgende

Groenstraat 0 ong Esbeek

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Bouwkavel: Bouwkavel ter grootte van circa 5.000 m≤
Kadastraal bekend: Hilvarenbeek Q 1635 gedeeltelijk
Eigendomssituatie: Volledig eigendom


Het royaal opgezette bouwkavel kent een fraaie frontbreedte, waardoor er een pand met een waar aanzicht gerealiseerd kan worden.

Het bestemmingsplan laat op de locatie de mogelijkheid om een hedendaagse vertaling van de langgevelboerderij te bouwen!

Er is reeds een robuuste opstal op de kavel aanwezig welke voor diverse doeleinden kan worden ingezet. Het houden van een paard of het uitoefenen van een andere hobby kunnen op deze locatie zomaar werkelijkheid worden!

Ook de mogelijkheid om een aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit te ontplooien op de locatie geeft vele mogelijkheden.

Het bouwen van uw eigen droomwoning is bij uitstek de mogelijkheid om uw eigen stekje te creŽren. U bepaalt zelf in samenspraak met uw eigen architect en uw eigen aannemer, welke vormen, stijl en materialen u gebruikt. Helemaal naar uw wens.
Natuurlijk moeten uw wensen wel begrensd blijven binnen de mogelijkheden die het bestemmingsplan biedt. Maar deze mogelijkheden zijn ruim, en hier praten wij graag met u over door.


Ligging / Omgeving: Het bouwkavel is gelegen in het buitengebied van Esbeek in een prachtige landelijke omgeving met veelal vrijstaande en gedeelde woonboerderijen en weilanden. Het dorp Hilvarenbeek is gemakkelijk bereikbaar, evenals de N269 richting uitvalswegen als de A58 en A65 richting Eindhoven en Tilburg.


Zonligging: De achtertuin is gelegen op het Oosten
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
5000 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hilvarenbeek
Sectie
Q
Perceel
1635
Oppervlakte
5000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object