Vorige | Volgende

Golfdomein Brugse Vaart 8 OOSTBURG

Vraagprijs € 324.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Prachtig gelegen bouwkavel ter grootte van circa 1.217 m² met een goede zonligging op Oost, ZuidOost. De kavel is gelegen aan de rand van Golfclub Oostburg - Domein De Brugse Vaart, bekend als één van de mooiste golfbanen in de Benelux, binnen de nieuw te realiseren villawijk 'BrugseVaart'.

Op de bouwkavel mag een woning gerealiseerd worden conform type 'Par5'. Dit type kenmerkt zich onder meer door de fraaie entree met dubbele deuren naar de living, hoge plafonds en grote raampartijen, met een magnifieke uitzicht over de greens. Tevens beschikt de woning over een royale woonkeuken en eetkamer en vorstelijke badkamer. De materialen welke in de woning zijn verwerkt zijn allen van hoogwaardig niveau en duurzame kwaliteit, doch er is ruimte om naar eigen wens en smaak te variëren met (afwerking-) materialen, zoals bijvoorbeeld in badkamer en keuken.

Alle weergegeven foto's betreffen een indicatie type 'Par5' en slechts ter indicatie om een visueel beeld te geven van de mogelijkheden, uw wensen zijn hierin leidend.

De kavel is alleen te betreden voor bewoners van villawijk 'BrugseVaart'. Omringd door de green en bomen, maakt het wonen in de 'BrugseVaart' tot een rustige en privacyrijke omgeving.

In de directe omgeving, op nog geen 15 minuten afstand, bereikt u natuurgebied 'Het Zwin', een dynamisch Zeeuws landschap, kenmerkend met zijn rijkdom aan flora en fauna. Badplaatsen als Cadzand en Knokke zijn tevens in de nabije omgeving, kortom een heerlijke omgeving om te wonen, ontspannen en tot rust te komen.

Het plaatsje Oostburg is voorzien van diverse basisscholen en voortgezet onderwijs, diverse horeca-, sport- en recreatiegelegenheden, toerisme, ziekenhuis en diverse busstations. Oostburg is de hoofdplaats van de Gemeente Sluis en is centraal gelegen tussen de steden Knokke, Terneuzen en Brugge.

Bouw:
Type te bouwen woning: Vrijstaande woning, landelijk, landhuis.
Type woning 'type Par5', zoals nader omschreven.
Soort bouw: Nog te realiseren / nieuwbouw

Nutsvoorzieningen: Deze aansluitingen bevinden zich onder de weg
Gas: Dient nog te worden aangesloten op aardgas
Water: Dient nog te worden aangesloten op leidingwater
Elektra: Dient nog te worden aangesloten op elektranetwerk
Riool: Dient nog te worden aangesloten op riool


Kadastrale gegevens:
Kadastraal bekend: OOSTBURG T 1700
Oppervlak: 1.217 m2
Eigendomssituatie: Kosten Koper, volledig eigendom


Ligging:
Omgeving: Landelijk gelegen, aan de rand van Golfclub Oostburg, doch nabij het centrum van Oostburg. In de nabije omgeving bevinden zich de steden: Terneuzen, Brugge en Knokke.
Zonligging: De achtertuin van de kavel is gelegen op Oost, Zuid-Oost.


Bijzonderheden:
De bouwkavel, gelegen in golfdomein Brugse Vaart, is bijzonder mooi gesitueerd aan de rand van Golfclub Oostburg, met vrij zicht over de greens en nabij prachtige natuurgebieden en kustlijn met brede zandstranden. Een ultieme plek om te genieten van de golfsport en het genot van Zeeuws-Vlaanderen met haar steden als Sluis, Terneuzen, Brugge en Knokke.
De bouwkavel is reeds voorzien van een bouwplan, voor het type woning Par5, doch er is geen directe bouwverplichting waardoor er niet direct gestart hoeft te worden met de bouw van de woning.

Vraagprijs: € 324.000,-- k.k., Excl. BTW (kosten koper, exclusief BTW)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1217 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oostburg
Sectie
T
Perceel
1700
Oppervlakte
1217 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, landelijk gelegen
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object