Vorige | Volgende

De Hoeve 29 NETERSEL

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Kenmerken:

Bouw:
Soort object: Agrarisch bestemd object met woonhuis, bijgebouwen,
zeer goede cultuurgrond en gedeeltelijk bosperceel.
Bouwjaar: De woning is gebouwd in 1964

Oppervlakten en inhoud:
Woonoppervlakte: 130 m²
Overige inpandige ruimte: 0 m²
Gebonden buitenruimte: 16 m²
Externe bergruimte: 525 m²
Bruto inhoud: 480 m³

Indeling:
Aantal kamers: 9 kamers ( 4 slaapkamers)
Aantal badkamers: 1 badkamer
Aantal woonlagen: 2 woonlagen

Nutsvoorzieningen:
Gas: Aangesloten op aardgas
Water: Aangesloten op leidingwater
Elektra: Aangesloten op elektranetwerk
Riool: Aangesloten op gemeentelijk riool

Energie:
Voorlopig energielabel: F
Isolatie: Geen isolatie
Verwarming: Cv-installatie
Warm water: Cv-installatie

Kadastrale gegevens:
Kadastraal bekend: BLADEL L 855 gedeeltelijk
Perceel grootte: Ca. 02.60.00 Ha.
Eigendomssituatie: Volledig eigendom


Ligging / Omgeving: Agrarische locatie met vrijstaande woning, diverse bijgebouwen, agrarische- en bosgrond gelegen aan de rand van het dorp Netersel


Zonligging: De achtertuin is ideaal gelegen op Zuid-West.

Een kleinschalig agrarisch object, op een prachtige locatie in het buitengebied van Netersel voor het houden van uw (agrarische) bedrijvigheid met woning en diverse bijgebouwen op een perceelsgrootte van ca. 02.60.00 hectare.

De bestemming 'agrarisch' biedt de mogelijkheid om een kleinschalig grondgebonden agrarisch bedrijf te vestigen op deze locatie. Onder voorwaarden en mits er medewerking van de gemeente zal worden verleend, zijn invullingen zoals verbrede landbouw, waaronder statische opslag, caravanstalling, bedrijfsmatige zorg en of ambachtelijke bewerking of verwerking. Ook kleinschalige en agrarisch verwante bedrijvigheid en recreatieve doeleinden zijn op deze locatie voorstelbaar.

Per situatie en in het kader van het beleid VAB (Vrijkomende Agrarische Bedrijfsbebouwing) kan er per situatie gekeken worden of de wensen binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan behoren.

Voor meer inhoudelijke vragen aangaande de bestemming en/of mogelijkheden nodigen wij u graag uit om hierover op locatie door te spreken.

Beschrijving woning: De entree aan de voorzijde van de woning, geeft doorgang naar de woonkamer en het kantoor. In de entree zijn tevens de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping gesitueerd.

De rechthoekige woonkamer beschikt over diverse grote raampartijen, welke zorgen voor voldoende daglichttoetreding en uitzicht over zowel de voor- als achtertuin. In het midden van de woonkamer is een houtkachel met schouw aanwezig. Vanuit de woonkamer is de keuken te betreden.

De keuken beschikt over een eenvoudig keukenblok, met inductiekookplaat en afzuiging, dubbele RVS-spoelbak, koelkast en vaatwasser. Vanuit hier is er zicht op de achtertuin en overkapping.

Vanuit de keuken is zowel de bijkeuken als het kantoor te betreden.
De bijkeuken beschikt over aansluitingen voor het witgoed en er is een royale bergkast aanwezig. Tevens is er het toilet gesitueerd. Vanuit de bijkeuken is de overkapping van ca. 3,24 x 4,15 meter te betreden.

Vanuit de keuken is zowel de bijkeuken als het kantoor te betreden.
De bijkeuken beschikt over aansluitingen voor het witgoed en er is een royale bergkast aanwezig. Tevens is er het toilet gesitueerd. Vanuit de bijkeuken is de overkapping van ca. 3,24 x 4,15 meter te betreden.

De eerste verdieping geeft toegang naar vier royale slaapkamers en een badkamer, allen bereikbaar middels de overloop. Alle slaapkamers beschikken over natuurlijk daglicht en voldoende bergruimte. In één van de slaapkamers is de C.V-ketel separaat gesitueerd.

De badkamer is uitgevoerd met een ligbad, toilet en wasmeubel.

Aan de achterzijde van de woning is er de mogelijkheid voor het creëren van een royale privacy-rijke tuin. De woning beschikt over een eigen oprit en twee bijgebouwen, welke te moderniseren zijn voor o.a. opslag/bergruimte.

Op de agrarische locatie zijn een tweetal bijgebouwen aanwezig binnen het aanwezige agrarische bouwvlak.

De stal met garageruimte, gelegen achter de woning, betreft op het huidige moment een bergruimte met een oppervlak van circa 60 m2.

De veldschuur / opslagloods heeft een afmeting van 32 x 14,5 meter (circa 465 m2), beschikt aan één zijde over een open front. De opslagloods is opgetrokken uit houten spanten, deels enkel steens wand tot circa 1meter hoogte, waarboven de wanden verder uit hout bestaan. Het dak van de loods is bedekt met bitumineuze golfplaten
(geen asbest) dakbedekking. De vloer bestaat deels uit beton en deels klinkervloer.
Het geheel is door zijn oppervlak functioneel in gebruik voor bijvoorbeeld statische-/ of caravan opslag. De schuur is met een kleine aanpassing te voorzien van krachtstroom 3x35 ampère.

Het terrein voor de loods is verhard middels klinkerverharding. Het oppervlak van deze verharding betreft circa 400 m2 en is separaat van het woonhuis te bereiken middels een eigen inrit.

Het object beschikt over een gevarieerde perceelindeling. Het huidige erf is op het huidige moment circa 00.40.00 hectare groot, het achtergelegen perceel cultuurgrond betreft een oppervlak van circa 01.50.00 hectare en het bosperceel met sfeervolle kikkerpoel is circa 01.10.00 hectare groot. Tezamen vormt dit circa 03.00.00 hectare.

Het perceel landbouwgrond betreft zandgrond gelegen op een vlakte van ten dele verspoeld dekzand gebied, 'de formatie van Sterksel', op grof zand ondergrond. Het betreft hoge zwarte 'Eerdgrond', voedselrijke grond. De 80 tot 100 cm dikke bouwvoor is zeer humusrijk. De waterhuishouding / capillaire werking en de verkaveling zijn zeer goed te noemen.

Op het huidige moment is het perceel in gebruik als grasland, waar het perceel prima geschikt voor is, doch tevens voor nagenoeg alle overige teelten en/of ecologische landbouw, daar het perceel in de afgelopen 25 jaar voornamelijk in gebruik is geweest als productiebos.

Op het huidige moment is het gros van het perceel niet omheind.

Op het perceel is geen herinrichtingsrente van toepassing.
Er zijn geen betalings- en productierechten aanwezig op het perceel en/of bij de koop inbegrepen.Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Vrijstaande woning met loods
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
130 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
16 m²
Externe bergruimte
525 m²
Bruto inhoud
480 m³
Perceeloppervlakte
26.000 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Voorzieningen badkamer
ligbad, toilet, douche, wastafel

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Bladel
Sectie
L
Perceel
855
Oppervlakte
26000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Tuintype
achtertuin
Tuin
100 x 100 m
Oppervlakte
10000 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Garage

Soort garage
parkeerplaats
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object