Vorige | Volgende

De Buskes 2 DIESSEN

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Omschrijving:
Bedrijfsgebouw op geweldige zichtlocatie. Op het huidige moment is het bedrijfsgebouw op de begane grond deels ingericht ten behoeve van detailhandel, opslagruimte en kweekkas. Daarnaast beschikt het gebouw zowel op de begane grond als op de eerste verdieping over praktische kantoorruimtes met een chique uitstraling. Het geheel beschikt over voldoende buitenterrein en parkeerplaats.

Hoofdlijnen bestemmingsplan:
Het bedrijfsgebouw beschikt over de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Het maximum bebouwingspercentage van het bouwvlak betreft 100%, waarbij een maximum bouwhoogte van 8 meter en een maximum goothoogte van 6 meter gehanteerd wordt. Ook beschikt het bedrijfsobject over de mogelijkheid om er een bedrijfswoning bij te plaatsen.

Bouwjaar: 1999

Oppervlakten:
Totaal perceeloppervlak: 3.630 m2
Te bebouwen oppervlak: 1.850 m2
Buitenterrein: 1.780 m2
Bruto vloeroppervlak (excl. kweekkas) 925 m2
Onderverdeeld in:
- Winkelruimte: 225 m2
- Opslagruimte: 175 m2
- Kweekkas: 500 m2
- Kantoorruimte: 525 m2

Nutsvoorzieningen:
Gas: Aangesloten op aardgas
Water: Aangesloten op leidingwater
Elektra: Aangesloten op elektranetwerk
Riool: Aangesloten op gemeentelijk riool

Kadastrale gegevens:
Kadastraal bekend: DIESSEN C 5828
Perceel grootte: 00.36.30 Ha.
Eigendomssituatie: Volledig eigendom

Ligging / Omgeving:
Het bedrijfsgebouw is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein, nabij Diessen en Hilvarenbeek. Vanuit deze locatie zijn uitvalswegen als de A58, A2 en N395, N269 richting o.a. Tilburg en Eindhoven eenvoudig bereikbaar. Het terrein is royaal van opzet en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Het bedrijfsobject is markant gelegen aan de rotonde van de doorgaande weg tussen Diessen en Hilvarenbeek, waardoor de locatie tot in de wijde omtrek een begrip is.

Het bedrijfsgebouw beschikt over een statige entree welke toegang geeft tot de detailhandel ruimte met aansluitende expeditie, opslagruimte en kweekkas.
Op het huidige moment is de kantoorruimte, welke zich deels op de begane grond en deels op de eerste verdieping bevindt, middels een separate entree bereikbaar.

Deze verdeling in bedrijfsvoering kan zeer eenvoudig samengevoegd worden tot één bedrijfsvoering en/of in het kader van een investeringsobject per onderdeel worden uitgebreid.

Zowel op de begane grond als op de verdiepingsvloer zijn diverse toiletgroepen en keukenblokken aanwezig.

Het gebouw is opgetrokken uit een staalconstructie, gewapende betonvloer, welke monolithisch is afgewerkt en is voorzien van vloerverwarming, geïsoleerde metselwerk wanden en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. De eerste verdiepingsvloer is uitgevoerd als betonvloer. De kantoorruimtes zijn uitgevoerd met keurige scheidingswanden en er is een systeemplafond aanwezig.
De expeditie ruimte is voorzien van een tweetal elektrische overheaddeuren, goed gepositioneerd voor het laden en lossen.

Het gehele bedrijfsgebouw is voorzien van een uitgebreide technische installatie, bestaande uit een groot aantal elektra- / data-aansluitingen, (vloer-)verwarmingsinstallatie, luchtbehandeling en beveiliging.

Op de begane grond treft men een viertal gedifferentieerde functionaliteiten. Middels de statige entree is de detailhandelsruimte (circa 225m2) van het pand te betreden, welke op het huidige moment in functie is als winkelruimte voor bloemist en woondecoratie. Aangrenzend aan deze ruimte is de bedrijfshal aanwezig met een oppervlak van circa 175m2, voorzien van een tweetal overheaddeuren en welke prima dienst kan doen als opslagruimte, laad- en losplaats en/of overige bedrijvigheid. Ook is er een kweekkas (circa 500m2) aangrenzend gesitueerd welke op diverse manieren gebruikt zou kunnen worden, of wellicht zelfs plaats zou kunnen maken voor uitbreiding van de bedrijfshal.

Middels een separate entree is de tevens op de begane grond gesitueerde kantoorruimte aanwezig, welke middels een wenteltrap in verbinding staat met de bovenverdieping. De bovenverdieping is geheel ingericht als kantoorruimte met diverse directiekamers, gezamenlijke kantoren, spreekkamers en dossierruimte. Ook zijn er op beide verdiepingen toiletgroepen, keukenruimte en bergruimtes aanwezig.

Het buitenterrein is ingericht ten behoeve van parkeerruimte en laad- en losplaats. De erfverharding is vervaardigd uit betonklinkers met gearceerde parkeervakken. Het terrein is keurig omsloten met een hekwerk, haag en plantsoen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfs-/kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Belegging, Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
600 m²
In units vanaf
1 m²
Opp bedrijfshal
500 m²
In units vanaf
1 m²
Opp winkelruimte
225 m²
In units vanaf
1 m²
Perceel
3.630 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2

Kadastrale gegevens

Gemeente
Diessen
Sectie
C
Perceel
5828
Oppervlakte
3630 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object