Vorige | Volgende

Dorst

Bewaar object
Dit agrarisch object is verkocht

Omschrijving

CULTUURGROND PER INSCHRIJVING

Mooi perceel zandgrond gelegen op een vlakte van ten dele verspoeld dekzand gebied, op grof zand, ondergrond. Het betreft hoge zwarte 'Eerdgrond', voedselrijke grond.
De 50 tot 60 cm dikke bouwvoor is zeer humusrijk. De waterhuishouding / capillaire werking en de verkaveling zijn goed te noemen.

KENMERKEN:

Ligging en bereikbaarheid:
Het perceel is gelegen achter de Steenovensebaan te Dorst.
Het perceel is ontsloten middels een in eigendom behorende toegangspad ter breedte van 7 meter welke aansluit aan de verharde weg genaamd de 'Steenovensebaan'.
De ontsluiting is geregeld middels een brede inrit welke goed bereikbaar is.

Kadastrale kenmerken:
Kadastrale gemeente Sectie Kadastraal nummer Grootte in hectare
Oosterhout H 1177 00.11.50 ha.
Oosterhout H 1172 10.56.75 ha.
10.68.25 ha. (Totaal)

Grondsoort en bouwvoor:
Het betreft zandgrond gelegen op een vlakte van ten dele verspoeld dekzand gebied, op grof zand, ondergrond. Het betreft hoge zwarte 'Eerdgrond', voedselrijke grond.
De 50 tot 60 cm dikke bouwvoor is zeer humusrijk. De waterhuishouding / capillaire werking en de verkaveling zijn goed te noemen.

Huidig teeltplan:
Op het huidige moment is het perceel in gebruik als bouwland en de laatste 3 jaren is het perceel ingezet voor de maisteelt, waar het perceel prima geschikt voor is, doch tevens voor nagenoeg alle overige teelten.

Afwatering:
Aan de zuid- en aan de oostzijde van het perceel is een sloot aanwezig welke dienst doet voor de afwatering.

Omheining:
Op het huidige moment is het gros van het perceel niet omheind.

Herinrichtingsrente:
Op het perceel is geen herinrichtingsrente van toepassing.

Betalings- en productierechten:
Er zijn betalingsrechten aanwezig op het perceel en bij de koop inbegrepen. Het betreft een omvang van 10,50 betalingsrechten met een waarde per peildatum van 15-05-2018 van 236,62 per stuk. LET OP: het geboden bedrag is inclusief de betalingsrechten.

Oplevering:
Per overdrachtsdatum van 26 maart 2019 zal het perceel vrij van pacht en als bouwland worden opgeleverd.

Bodem:
Het is verkoper niet bekend dat het registergoed enige verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het hiervoor door koper beoogde gebruik, of die heeft geleid of zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel tot het nemen van ingrijpende maatregelen.

Jachtrecht:
Het genot van het jachtrecht is niet verpacht.

Erfdienstbaarheden / zakelijke rechten:
Geen erfdienstbaarheden aanwezig.
Er is onderzoek uitgevoerd in de openbare registers naar inschrijvingen van erfdienstbaarheden ten last van de te koop aangeboden percelen. Hieruit is gebleken dat er geen erfdienstbaarheden op de te koop aangeboden percelen rusten.

Deze verkoopinformatie is met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door verkoper en derden aan ons ter hand gestelde gegevens, tekeningen en plattegronden. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Voor meer informatie of een bezichtiging op locatie mag u altijd contact opnemen met Makelaardij Meeuwis. Indien u contact op wenst te nemen, kan dit zowel binnen als buiten kantoortijden. Bij geen gehoor is er de mogelijkheid de voicemail in te spreken of een bericht te zenden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Type
Landbouwgrond
Soort eigendom
volle eigendom

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
10 ha 68 a 25 ca

Kadastrale gegevens

Gemeente
Oosterhout
Sectie
H
Perceel
1172
Eigendomssituatie
volle eigendom
 
 
Gemeente
Oosterhout
Sectie
H
Perceel
1177
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object