Vorige | Volgende

Nijverheidsweg 25 Udenhout

Prijs op aanvraag 

Bewaar object

Omschrijving

Te Koop / Te Huur / Bedrijfsovername
De woning met de bedrijfshal is gelegen op het middelgrote bedrijventerrein van Udenhout, waarvan de bereikbaarheid zeer goed te noemen is. Ontsluitingswegen als de N65 richting 's-Hertogenbosch en Tilburg zijn op ca. 5 (auto)minuten afstand te bereiken.

De bedrijfshal kent een eigen entree met vier separate kantoorruimten, een toilet, pantry en een royale werkplaats van ca. 1.000 m2 aan vloeroppervlak. Aan de voorzijde is de bedrijfshal voorzien van een elektrische overhead deur van ca. 4,40 meter breed en ca. 4,50 meter hoog.

Er is een betonnen verdiepingsvloer aanwezig, waarvan op de eerste verdieping nog een ruimte van ca. 115 m2 aan vloeroppervlak is, momenteel in gebruik als showroom. De eerste verdieping is te betreden middels een vaste trap en kan eveneens prima dienst doen als kantoorruimte.

Het gebouw is voorzien van diverse raampartijen met zicht over de straatzijde en de parkeerplaatsen. Het buitenterrein is verlicht en de woning en de bedrijfshal beschikken over een beveiligingssysteem.

Bestemming:
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
bedrijven die zijn genoemd in de Staat van Bedrijfsactiviteiten onder de categorieŽn 2 tot en met 3.2, met dien verstande dat risicovolle inrichtingen en inrichtingen, die in belangrijke mate geluidhinder kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 2.1 lid 3 van het Besluit omgevingsrecht jo. artikel 41 van de Wet geluidhinder, niet zijn toegestaan. Bron: www.ruimtelijkeplannen.nl

De bedrijfswoning betreft een robuuste bouw en een royale gezinswoning, doch met de mogelijkheid om volledig op de begane grond te kunnen wonen.

De woning is te betreden middels de entree aan de voorzijde van de woning, waar de meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en het toilet zijn gesitueerd.

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer, waarbij er een loopdeur aanwezig is richting de tuin. De woonkamer biedt tevens zicht over de achtertuin middels de aanwezige raampartijen.

Op de begane grond is de ouderslaapkamer met inloopkast en aangrenzende badkamer aanwezig.
De badkamer is uitgevoerd met en ligbad, douche, toilet en wastafel. De badkamer staat in directe verbinding met de slaapkamer. Aan de achterzijde van de woning, aangrenzend aan de slaapkamer, is de wasruimte met witgoedaansluitingen gesitueerd. Tevens is hier een loopdeur richting de tuin aanwezig.

De eerste verdieping geeft toegang naar een tweetal, royale slaapkamers en een badkamer, allen bereikbaar middels de overloop.
Beide slaapkamers kennen een oppervlakte van ca. 15 m2 tot 20 m2. Tevens is er voldoende opslagruimte aanwezig, waarbij extra bergruimte te bereiken is, waar tevens de CV-ketel is gesitueerd. De vliering is te betreden middels een vlizotrap.

De functionele en keurige bedrijfshal is aan de voorzijde opgetrokken uit metselwerk met geÔsoleerde spouw en platdakconstructie.

Aan de voorzijde is de showroom te betreden middels een separate entree, welke is voorzien van een tegelvloer en gestucte wanden.

De ontvangstruimte met balie is zeer royaal van opzet. Vanuit deze ontvangstruimte is een vaste trap gesitueerd naar de showroom.

De showroom is voorzien van een hoogwaardig kwaliteit tapijt en is tevens royaal van omvang.

De achterbouw van de bedrijfshal is in twee delen opgetrokken. Beide uit stalen spanten met geÔsoleerde damwandprofielplaten.

De bedrijfshal bestaat uit ťťn gedeelte met een vrije hoogte van circa 3 meter en een op het huidige moment als werkplaats ingerichte ruimte met een vrije hoogte van ca. 6,5 meter
In de hoge bedrijfshal is een bovenloopkraan aanwezig.

Momenteel is het bedrijfsobject in functie als een machinaal houtbewerkingsbedrijf, waarbij een spuitcabine met afzuiginstallatie aanwezig is.
Ook is de bedrijfshal verwarmd en zijn er diverse krachtstroompunten aanwezig.

Zowel de bedrijfshal als de woning zijn voorzien van een alarmsysteem.

KENEMRKEN:
Bouw:
Soort object: Bedrijfshal met bedrijfswoning
Bouwjaar woning: ca. 1992
Bouwjaar werkplaats: ca. 1988

Oppervlakten en inhoud:
Woonoppervlakte: 172 m≤
Overige inpandige ruimte: 8 m≤
Gebonden buitenruimte: 1,50 m≤
Externe bergruimte: 1.145 m≤
Bruto inhoud (woning): 653 m≥

Indeling:
Aantal kamers: 8 kamers (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers: 2 badkamers
Aantal woonlagen: 2 woonlagen

Nutsvoorzieningen:
Gas: Aangesloten op aardgas
Water: Aangesloten op leidingwater
Elektra: Aangesloten op elektranetwerk
Riool: Aangesloten op gemeentelijk riool
Glasvezelaansluiting in bedrijfshal en bedrijfswoning aanwezig

Energie:
Isolatie: Dakisolatie en spouwisolatie
Verwarming: Cv-installatie
Warm water: Cv-installatie

Kadastrale gegevens:
Kadastraal bekend: UDENHOUT E 4400 + 4401
Perceel grootte: 2.028 m≤
Eigendomssituatie: Volledig eigendom

Ligging / Omgeving: De woning met de bedrijfshal is gelegen op het bedrijventerrein van Udenhout, waarvan de bereikbaarheid zeer goed te noemen is. De N65 is op slechts 5 minuten afstand gelegen, waarmee omliggende steden als 's-Hertogenbosch en Tilburg eenvoudig te bereiken zijn. Udenhout kent vele basisvoorzieningen, zoals diverse winkels, supermarkten, horeca, sportgelegenheden en basisonderwijs.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte, Kantoorruimte, Verhardbuitenterrein

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
250 m²
In units vanaf
250 m²
Opp bedrijfshal
1.147 m²
In units vanaf
1.147 m²
Opp buitenterrein
350 m²
Perceel
2.028 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
2

Kadastrale gegevens

Gemeente
Udenhout
Sectie
E
Perceel
4400
Oppervlakte
526 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Udenhout
Sectie
E
Perceel
4401
Oppervlakte
1502 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object