Vorige | Volgende
Verkocht

't Hopveld 6 B1_6 HAAREN

Dit bedrijfsobject is verkocht

Neem contact met ons op

013-5915219

info@makelaardijmeeuwis.nl

Omschrijving

Bedrijfsverzamelgebouw 'De Hoprank' Unit 2,3,4,5,6,9,10,11 en 12 Dit betreffen identieke units die allemaal een afmeting hebben van circa 6 x 16 m. Deze units hebben een vloeroppervlak van 92 m2 (nummer 2 en 12 zijn 94 m2 groot). De vloer is voorzien van een 'monolithische' (gevlinderde) betonvloer. De units beschikken over een geïsoleerde, handbediende overheaddeur van 3 m breed bij 4,5 m hoog....

Kenmerken

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsunit
Bouwtype
Nieuwbouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
92 m²

Omschrijving

Bedrijfsverzamelgebouw 'De Hoprank'

Unit 2,3,4,5,6,9,10,11 en 12
Dit betreffen identieke units die allemaal een afmeting hebben van circa 6 x 16 m.
Deze units hebben een vloeroppervlak van 92 m2 (nummer 2 en 12 zijn 94 m2 groot).
De vloer is voorzien van een 'monolithische' (gevlinderde) betonvloer. De units beschikken over een geïsoleerde, handbediende overheaddeur van 3 m breed bij 4,5 m hoog. Verder beschikken de units over aluminium kozijnen met HR++ isolatiebeglazing, standaard hang- en sluitwerk en hardsteen onderdorpels bij buitenkozijnen, lopend tot aan peil. Iedere unit beschikt over een eigen meterkast met (kracht-)stroom en wateraansluiting. Er is een afvoerpunt riool aanwezig.

Dit gebouw kenmerkt zich door een uitstraling die chique en modern te noemen is.
Daarnaast is er veel aandacht besteed aan praktische zaken. Dit zien we terug in de afmetingen en materiaalkeuze.

Het bedrijfsverzamelgebouw bestaat uit 13 units, waarvan 2 units aan de straatzijde beschikken over een gedeeltelijke betonnen verdiepingsvloer.

De 11 units zonder verdiepingsvloer beschikken allen over de volgende kenmerken:
- Voorzien van een geïsoleerde 'monolithische' (gevlinderde) betonvloer;
- De units zijn van elkaar gescheiden middels wanden welke zijn opgetrokken uit kalkzandsteen lijmblokken met vellingkant, uitgevoerd als 'schoon werk';
- Geïsoleerde, handbediende overheaddeuren van 3 m breed bij 4,5 m hoog.
Elektrische bediening van de overheaddeur is optioneel;
- Aluminium kozijnen met HR++ isolatiebeglazing, standaard hang- en sluitwerk en hardsteen onderdorpels bij buitenkozijnen, lopend tot aan peil;
- De binnenriolering is van pvc en wordt aangesloten op de buitenriolering. Er wordt een rioolaansluiting t.b.v. een toilet voorzien;
- De units worden voorzien van een meterkast met standaard bodemplaat / invoerbochten ten behoeve van nutsvoorzieningen;
- In alle bedrijfsunits worden aansluitingen voor water (Qn 1,5) en elektra
krachtstroom (3 x 50A) binnengebracht tot in de meterkast;
- Er zijn geen elektrotechnische- of waterinstallaties in de bedrijfsunits opgenomen;
- Aan de buitengevel, bij de loopdeuren, is een lichtpunt voorzien;

De 2 units met gedeeltelijke verdiepingsvloer zijn ook met bovenstaande kenmerken uitgevoerd, maar beschikken over een betonnen verdiepingsvloer die te bereiken is middels een vaste stalen trap. De verdiepingsvloer wordt uitgevoerd als kanaalplaatvloer inclusief voegvulling, exclusief afwerkvloer.
De scheidingswanden met de overige units bestaan uit brandwerende, prefab betonwanden. De overheaddeuren betreffen bredere exemplaren, 4 m breed.

Rondom het pand zal klinkerverharding worden aangebracht, uitgevoerd in een lichtgrijze betonklinker. De parkeervakken worden uitgevoerd in donkergrijze betonklinkers en aangegeven door belijning van klinkers in een afwijkende kleur. Voor de hemelwaterafvoer worden de benodigde straatkolken aangebracht. Rond het bedrijfsverzamelgebouw wordt hekwerk geplaatst (geen poorten). Het terrein zal beschikken over een tweetal royale inritten van ieder 7 meter breed, zodat vrachtverkeer eenvoudig en veilig het terrein kan bereiken en verlaten. Ook zullen er ruim voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd worden. Aan de voorzijde zal een groenstrook worden ingericht wat het geheel een verzorgd uiterlijk zal geven.

Het terrein van het bedrijfsverzamelgebouw is royaal van opzet, waardoor ook groter vrachtverkeer de locatie eenvoudig en veilig kan betreden. Daarnaast is de bereikbaarheid zeer goed. De N65 met aansluiting op verschillende uitvalswegen bevindt zich op 3 (auto)minuten afstand.

De constructie van het gebouw laat het toe om units samen te voegen. Wanneer de wens bestaat om 2 of 3 units samen te voegen behoort dit tot de mogelijkheden. Uiteraard gaan wij bij een dergelijke wens graag met u in gesprek.

De hoogte van de afgewerkte dakrand ter plaatse van bedrijfsunit 2 t/m 12 bedraagt ca. 7,0 meter + P, en ter plaatse van bedrijfsunit 1 en 13 ca. 8,0 meter + P.
De vrije hoogte in bedrijfsunit 2 t/m 12 bedraagt ca. 6,4 meter, en ca. 7,4 m in bedrijfsunit 1 en 13. Ter plaatse van stalen 'dakliggers' zal dit ca. 0,3 meter lager zijn.

De scheidingswanden tussen de bedrijfsunits onderling worden uitgevoerd in brandscheidende wanden uitgevoerd met 60 minuten brandwerende ongeïsoleerde prefab betonpanelen, lopend tot aan de onderkant van de dakisolatie, en niet-brandscheidende wanden uitgevoerd in kalkzandsteen lijmblokken met vellingkant, beide zijden uitgevoerd als 'schoon werk'.

De hemelwaterafvoeren zijn van pvc, en worden vorst- en stankvrij aan de binnenzijde aan de gevels bevestigd.

Bekijk tevens de site: WWW.HOPRANK-UNITS.NL

Voor meer inhoudelijke vragen nodigen wij u uit om contact met op te nemen, zodat we deze gezamenlijk en geheel vrijblijvend door kunnen spreken.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsunit
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
92 m²
In units vanaf
92 m²

Foto's