Vorige | Volgende
Verkocht

't Hopveld 0 ong HAAREN

Dit bedrijfsobject is verkocht

Neem contact met ons op

013-5915219

info@makelaardijmeeuwis.nl

Omschrijving

Bouwterrein op regionale toplocatie! Bouwterrein ten behoeve van een bedrijf binnen functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.1 op een geweldige zichtlocatie. Het bouwterrein is uitermate geschikt voor het realiseren van bedrijfsruimte in combinatie met een kantoorruimte op een zichtlocatie. Het geheel beschikt over voldoende buitenterrein en parkeerplaats. De ontsluiting van het bouwterrein...

Kenmerken

Soort object
Bouwgrond
Type
Bouwgrond BOG
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht

Omschrijving

Bouwterrein op regionale toplocatie!

Bouwterrein ten behoeve van een bedrijf binnen functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.1 op een geweldige zichtlocatie. Het bouwterrein is uitermate geschikt voor het realiseren van bedrijfsruimte in combinatie met een kantoorruimte op een zichtlocatie. Het geheel beschikt over voldoende buitenterrein en parkeerplaats.
De ontsluiting van het bouwterrein bevindt zich aan de Kantstraat.

Hoofdlijnen bestemmingsplan:
Het bouwterrein beschikt over de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.1. Het maximum bebouwingspercentage van het bouwvlak betreft 100%, (Let op: dit betreft niet het hele perceel) waarbij een maximum bouwhoogte van 10 meter en een maximum goothoogte van 6 meter gehanteerd wordt.

Oppervlakten:
Totaal perceeloppervlak: 1.413 m2
Te bebouwen oppervlak: 500 m2
Buitenterrein: 800 m2
Groenstrook: 100 m2

Nutsvoorzieningen:
Benodigde nutsvoorzieningen dienen door koper te worden aangevraagd en bekostigd.

Kadastrale gegevens:
Kadastraal bekend: HAAREN E 5789
Perceel grootte: 00.14.13 Ha.
Eigendomssituatie: Volledig eigendom

Het bouwkavel is gelegen aan de doorgaande weg tussen Haaren en Helvoirt, gesitueerd op een kruispunt met diverse zichtlijnen. Hierdoor ligt op deze locatie een geweldige mogelijkheid voor het realiseren van een bedrijfsruimte, al dan niet gecombineerd met kantoorruimte, op een goede zichtlocatie! Door een pand met uitstraling te realiseren op deze locatie kan men tot in de wijde omtrek bekendheid creƫren.

De bebouwingsmogelijkheden concentreren zich tot het bebouwingsvlak wat 100% bebouwd mag worden. Dit te bebouwen oppervlak zal circa 500 m2 bedragen.
De maximale bouwhoogte bedraagt 10 m1 met een goothoogte van 6 m1, hierdoor zijn er tal van bouwmogelijkheden te bedenken op deze prachtige locatie.

Het buitenterrein kan functioneel in gebruik genomen worden voor bijvoorbeeld parkeergelegenheid, stalling en/of presentatie van producten en materialen.

De ontsluiting van het perceel is gelegen aan de Kantstraat.

De weergegeven verbeeldingen betreffen slechts een impressie, hieraan kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Kopende partij dient zelf te onderzoeken of de gewenste bebouwing en/of het gewenste gebruik door het bevoegd gezag toegestaan is.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond
Type
Bouwgrond BOG
Bouwtype
N.v.t.
Mogelijke functie(s)
Bouwgrond

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.413 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Haaren
Sectie
E
Perceel
5789
Oppervlakte
1413 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's